Üzleti termékek

Üzleti termékek

Évekkel ez előtt amikor elkezdtem könyvelni, kerestem valami jó megoldást az iratpapucsok felcímkézéséhez. Egy alkalommal Budapesten járva az IKEA-ba tévedtünk. Nagy meglepetésemre találtam ott egy műanyag tartót, ami pont e célt szolgálta. Nagyon megörültem, gyorsan vettem jó pár csomaggal.
Az évek múlásával szépen lassan elöregedett az összes. Gondoltam vásárolok újabb adagot a tartóból. Naivan azt gondoltam semmi akadálya nem lesz az újabb beszerzésnek. Tévedtem… Az eladók nem is emlékeztek erre termékre, hiába érdeklődtem több alkalommal is.
Mivel már az akvarisztikai termék gyártásunk beindult, gondoltam készítek magamnak címke tartókat. Elég jók lettek, több méretben is készült. Álló és fekvő, fekete, áttetsző és újra írható egyaránt. Valamelyik pont olyan széles mint egy iratpapucs, valamelyik keskenyebb.
Sok barátomnak megtetszett, készült nekik is, saját igényeiknek megfelelő méretben.
Elkezdtük a vendéglátó helyeken, cukrászdákban megfigyelni milyen ártáblákat használnak. Találtunk nagyon szép, ízléses, de sajnos agyon használt, ütött-kopott táblácskákat is.
Boltokban is sokféle terméktábla található a mágnesestől az öntapadóson át rengeteg variációban.

A hajlításhoz német gyártású plexi hajlító gépet használunk, mely segítségével akár 15mm vastag plexit is meg tudunk hajlítani, tetszőlegesen, 120cm hosszig.

Az alkatrészeket CNC maró segítségével készítjük, tized milliméter pontossággal, 15mm vastagságú anyagot is meg tudunk munkálni.

Az iratpapucs címke anyaga axpet víztiszta, 0,8 mm vastag, akár hidegen is hajlítható, vegyszereknek nagyon jól ellenálló, nagyon nehezen törhető. Élelmiszerekkel összeférhető. Nyomtatható, lézerrel, CNC-vel, vízsugárral, lemez ollóval könnyedén vágható. Az Axpet lemezek termoplasztikus poliészterből készülnek, nagy ütésállóságúak, jó tűzvédelmi minősítéssel rendelkeznek, és az élelmiszerekkel összeférhetők. Az Axpet lemezek vegyszerállók és teljes egészében újrahasznosíthatók. Ez a típus egy nagy fényáteresztő képességű fényes felületű, transzparens lemez.


Egyedi megrendelésre is készítünk különleges tartókat.

Szabd Magadra!

Találd ki, álmodd meg mire van szükséged…keress minket!

Látogass el webáruházunkba, további termékeket is találhatsz: IRÁNY A BOLT

Shopping Cart