Plexi termékek

  • áru cimke polcra
  • irattartó papucs cimke plexiből
plexi termékek gyártása

Plexi termékek közvetlenül a gyártótól!

A plexi termékek gyártásának ötlete onnan fakad, hogy szükségünk lett volna több termékre annak idején amikor javában akvarizáltunk, de hiába. Bármilyen boltot kerestünk hazánkban, vagy külföldön, nem találtuk a kívánt terméket. Bogarásztuk a webshopokat, de ott sem leltünk rá. Ezeket a termékeket találhatja meg az akvárium elemek között. Sok ötletünk van amiket igyekszünk a piaci igényeknek megfelelően tökéletesíteni, szélesíteni a termék palettánkat.
A legnagyobb fejlesztésünk a PLEXI Technikai tartály lesz, amit hazánkban egyedülállóan mi készítünk.
130 x 70cm méretig tudunk CNC marógépen dolgozni, hajlítani 15 mm vastagságig Plexi, ABS, PE lemezeket.
Tengeri akvarisztikához csőtartókat, szonda tartókat, frag tartókat flourescens anyagokból. Etető búrákat a korallokhoz. Csikóhalas medencékhez etető rendszert. Adagoló fejeket dózis pumpához.
Ezeket a termékeket hamarosan megtalálhatod az oldalunkon.

Beszereztünk egy plexihajlító gépet és egy CNC marógépet a kivitelezéshez.

A fő profilunk a könyvelés, adótanácsadás. Szükségünk volt egy igazi alkotó tevékenységre. A könyvelésből fakadó irattároláshoz, rendszerezéshez kerestünk megfelelő irattárolási, feliratozási módszert. Ebből a kutakodásból alakult ki az iratpapucs címke termékünk. Könyvelt társaságok között van egy ruha kereskedő. Tőle származik az ötlet, hogy valahogy feliratozni kéne a boltban a polcokat, milyen méretű ruhák, mennyi be kerülnek, mi a neve…szeretné megjeleníteni a vásárlóknak. Az Ő igényéből lett az ártábla tartó termék.

Igyekszünk többféle egyedi terméket előállítani.

Bármilyen igénye merül fel, van kedve megírni nekünk akkor a kapcsolati oldalon keresztül teheti meg.