Irodaszerek & irodai kiegészítők

Irodaszerek & irodai kiegészítők

Több éves könyveléssel töltött idő alatt megtapasztaltuk, hogy a partnerek iratanyagát szelektíven, jól áttekinthetően célszerű tárolni. A világ az elektronikus irattárolás felé halad, de ettől függetlenül minden társaságnak, egyéni vállalkozónak keletkeznek papír alapú iratai. Az álló iratpapucsokban történő irattárolás nagyon praktikus, azonban a benne tartott iratok cserélődése miatt a feliratot újból és újból át kell írni. Öntapadós címke segítségével átragasztgatjuk és feliratozzuk, de a javítások miatt egyre csúnyább iratpapucsok születnek.
Mindennek megszüntetésére jelent megoldást az általunk kitalált, gyártott és forgalmazott iratpapucs címke tartó.
Egy rugalmas, melegen hajlított, 0,5 mm vastag, újra felhasználható, víztiszta anyagot használunk.
Kétféle méretben készítjük, lehetővé téve a több irányú felirat elhelyezését. Egyedi igény szerint bármekkora méretben el tudjuk készíteni az iratpapucs címkét.

Itthon sokszor gondot okozott a könyvespolcokon a könyvek olyan elhelyezése, hogy ne dőljenek el, le boruljanak le a polcról. Kitaláltuk, hogy csináljunk valamilyen plexi támaszt ami nem is látszik. 2-3-5 mm vastag víztiszta plexiből csináltunk könyvtámaszt. A vékonyabb anyagból  a kisebb könyvekhez a vastagabbakból a nagyobb, magasabb könyvekhez csináltunk.
3 méretet gyártunk alapból, de bármekkora méretben el tudjuk készíteni. A hajlítógépünkkel 130 cm széles és 70 cm magas lemezeket tudunk hajlítani 15 mm vastagságig.

További információkat a termék nevére, illetve a termékfotóra klikkelve találhat.