ártábla tartó polcra

ártábla tartó polcra

Ártábla tartó címke boltjában, cukrászdájában, otthonában átláthatóvá teszi polcait.

Az ártábla tartó címke a polcon elhelyezett áruk, termékek nevének, árának megjelenítését teszi lehetővé. Cukrászdában a kínáló polcon elhelyezett, bemutatott pl.: előre csomagolt áruk árcímkéjének kihelyezésére is megfelelő. Alkalmas kisebb nyomdában a papírok típusának megjelenítéséhez is. De akár ruházati boltban a ruha méretek feltüntetésére is használható.

Az ártábla tartó használatával elkerülheti, hogy a polcok össze legyenek ragasztgatva öntapadós címkével, netán alkoholos filccel összefirkálva. Egyik sem tökéletes megoldás.
A címke tartóval a polcon folyamatosan cserélődő termékek árát, nevét könnyedén meg tudja változtatni, csak annyit kell tennie, hogy kicseréli a papír feliratot a tartóban.
Az ártábla tartót kétféle módon helyezheti el, a címke lefelé lóg, illetve felfelé mutat. Az elhelyezés függvényében kell a papír címkét elhelyeznie a tartóban.

A címke tartó 0,5 mm vastag Vivak termopalsztikus ko-poliészter lemezből készül, melegen hajlítva. Nagy ütés állóságú, rugalmas vegyszerálló, élelmiszerekkel összeférhető, újrahasznosítható anyagból készült.

Speciális plexihajlító géppel készítjük a termékeinket.

Egyedi méretben is el tudjuk készíteni a címke tartókat. Találja ki milyen méretet szeretne, kalkulálunk egy egyedi árat Önnek. Kapcsolati oldalunkon írja meg kívánságát. Adja meg a címke tartóba helyezendő papír méretet (szélesség x magasság), valamint a polcon felfekvő felület méretét

A termékek környezetbarát anyagból készülnek, mind a plexi, mind a papír címke, mind a gyűjtő csomagolás újra feldolgozható.

Minimum rendelhető mennyiség: 5 db

ujrafeldolgozhato termek

made in hungary, kézzel készített magyar termék