Tengeri Akvárium Készítése és Kivitelezése

Igyekszünk a megrendelő igényeinek teljes körűen eleget tenni, a tervezésnél figyelembe vesszük a tartani kívánt élőlények igényeit. A tengeri akvárium építése közben ügyelünk, hogy a beépített technikai berendezések mindenben megfelelnek az akvárium lakók elvárásainak. Lehetőség szerint úgy építjük meg az akváriumokat, hogy a megrendelőnek a lehető legkevesebb beavatkozást kelljen tennie a hétköznapokban.

Azonban tudomásul kell vennie minden akváriummal rendelkezőnek, hogy néha, heti-havi rendszerességgel bele kell nyúlni az akváriumba, a tartott korallok és az állatok által “elfogyasztott” nyomelemeket pótolni kell, naponta etetni kell az akvárium lakóit. Lehetősége van megrendelőinknek, hogy nagyon sok automatizálható feladatot speciálisan akvarisztikai célra fejlesztett berendezéssel pl.: GHL akvárium computerrel vezéreljen, szabályozzon, beavatkozzon a vezérlési, adagolási folyamatokba. Interneten keresztül lekérdezhetőek a mérési adatok. Távolból történő programozással beavatkozási lehetőséget teremthet az adagolt vegyszerek mennyiségében, a világítási idők átállításában, szabályozható hullámgenerátorok átprogramozásában.

GHL akvárium computer  akvárium komputer redox elektróda  Akvárium computer vezérelt dózispumpa

Jelenlegi technikai eszközökkel tökéletesen modellezhetőek a természeti jelenségek: vihar, villámlás, holdfázis változása, nagyfokú hullámzás kialakítása hullámgenerátorok beépítésével. A beépített magas minőségű berendezésekre a gyártó által biztosított garancia idő és a garancia időn túli szervizelés, alkatrész utánpótlás biztosított.

Ingyenes helyszíni felmérés keretében lehetőséget biztosítunk konzultációra, kivitelezéssel kapcsolatos feladatok megbeszélésére. Egyedi igények figyelembevételével építész és belsőépítész szakembereket vonunk be a tervezés menetébe. Amennyiben úgy érzi professzionális segítségre lenne szüksége a továbbiakban, az akvárium karbantartását is szívesen vállaljuk.

Egy komplett tengeri akvárium készítése nem nélkülözheti a megfelelő szakemberek bevonását!

Az akvárium, az állvány, a bútorzat elkészítésében pécsi, jól képzett lakatos, üveges, festő, bútorasztalos szakemberek segítenek, hogy az Önnek készített akvárium a legtökéletesebben legyen.

Akvárium állványát szinte minden esetben alumíniumból készítjük, melyet minősített hegesztő szakemberünk épít meg, milliméter pontossággal. A tengervíz agresszív nagyon a környezetével szemben, azért, hogy az alumínium állvány ne eloxáljon két komponensű műgyanta alapú festékkel óvjuk.

Az általunk készített összes tengeri akvárium sósvízálló ragasztóval készül, a megrendelőnek lehetősége van átlátszó vagy fekete színű ragasztó kiválasztására, mely ellenáll az UV fénynek is.  Az akvárium formáját minden esetben az egyedi igények határozzák meg, azonban a rendelkezésre álló géptechnológiai lehetőségeket is figyelembe kell venni. Készíthetünk akár térelválasztó, akár sarok, akár teljesen körbejárható, de függesztett akváriumot is.

Az akváriumot akár alul, akár oldalt is meg tudjuk fúrni, annak megfelelően, hogy a technikai tartályba hogy a legesztétikusabb az összeköttetést kialakítani. Nagyméretű akváriumok esetén profi akváriumkészítő szakember segítségével a helyszínen is összeállítjuk az  Ön akváriumát.

Lehetőség van az egyre inkább elterjedő OptiWhite akváriumok megrendelésére is. Az alábbi kép szemlélteti a hagyományos (Float) és az OptiWhite üveg közti különbséget:

pilkingtonoptiwhite2

Az OptiWhite üveg gyártásánál kevesebb vasat használnak fel, ezáltal az üveg átlátszóbb lesz. A vágási élek nem zöldek, hanem átlátszók-kékek, az üveglapok torzítás mentesek lesznek. A valósághoz sokkal hűebb színeket láthatunk mint a hagyományos tengeri akváriumok esetében.

A Triton Aquaristic által forglamazott Triton TutiOzmo vízelőkészítő berendezés beépítése és a személyre szabott tengeri akvárium készítés előtt minden esetben leteszteljük a megrendelőnél folyó csapvizet, és ennek megfelelően állítjuk össze a Triton TutiOzmo berendezést. Az ozmózis berendezés hatékonyságának növelésére többlépcsős szűrőrendszert alkalmazunk.

Talán a világ egyik legnagyobb akvárium építői a Living Color Aquariums. Hazai viszonylatban nagyon sokminden kivitelezhető az ő munkáik alapján.

Videókat találhat a NatGeoWild YouTube csatornáján, ami a Living Color munkáit mutatja be.

Galériánkban nagyon sok ötletet találhat a világ számos pontján készített akváriumról, és az általunk készített medencékről. Társaságunk kezdőknek és profiknak egyaránt kínál komplett akvárium szetteket.

Megtekinthet pár általunk készített akváriumot a Triton Akváriumok között.

Egyedi igényekhez szabott tengeri akvárium készítését tudjuk vállalni az ország egész területén!