tengeri akvárium - triton-aquaristic pécs

Sósvízi akváriumok készítésben szerzett több éves tapasztalattal rendelkezünk. Vállaljuk bármilyen egyedi tengeri akvárium készítését, tervezését, berendezését, kivitelezését, működő akváriumok átalakítását, karbantartását és átépítését. Egyedi akváriumok rendelése előtt keressen minket bátran elérhetőségeink valamelyikén!

  • Segítséget nyújtunk az akvárium elhelyezésében, lehetőséget biztosítunk a lakás berendezéséhez illeszkedő akvárium állvány burkolat kivitelezésében.
  • A megrendelő elképzeléseihez illeszkedő szirtet építünk, a technikai eszközöket beüzemeljük, közreműködünk a korallszirtes akvárium lakóinak beszerzésében, betelepítésében.
  • Komplett tengeri akvárium szetteket kínálunk kezdő és haladó akvaristáknak is a könnyebb döntés meghozatalához. Standard és több Profi szettet kínálunk.
  • Kalkulációt készítünk igény esetén a fenntartási költségekről, akvárium fogyasztásáról.
  • Ingyenes konzultáció, felmérés, ajánlat készítés.

Egy tengeri akvárium különlegessé és egyedivé varázsolhatja nappaliját, üzletét vagy szállodáját!

Rendszeres és alkalomszerű akvárium karbantartási tevékenységet is vállalunk. A sikeres és hosszútávú együttműködés érdekében szinte 24 órán át hívható telefonszámainkon elérhetőek vagyunk. Szükség esetén vállaljuk a rövid időn belüli kiszállást is!

Tudjuk, hogy mekkora felelősség és munka egy hosszú távon is jól műküdő tengeri akvárium rendszeres karbantartása. A medence érzékeny egyensúlyának fenntartása nem  kis feladat:  ha probléma esetén valamelyik berendezés hirtelen felmondaná a szolgálatot a legkevésbé sem akarunk értékes időt vesztegetni a berendezések megrendelésével. Éppen ezért rendelkezünk tartalék akváriumokkal, melyeket “vészhelyzet” esetén rendelkezésre tudunk bocsájtani. Nyaralás, kikapcsolódás esetén sem kell aggódnia: kérésére az ország egész területén a széles kapcsolatrendszerünknek, technikai eszközeinknek köszönhetően megoldható az akvárium felügyelete, halak-korallok etetése.

Élő webkamerás felügyeleti lehetőség kiépítését is vállaljuk. Ezáltal Ön is megtekintheti akváriumát több napos távollét esetén is.

tengeri akvárium felügyelete webkamerával

Egyedi akváriumok építése vagy tervezése előtt elengedhetetlen a személyes konzultáció. Konzultáció után bővebb információval tudunk szolgálni a felmerülő akvarisztikai kérdésekben!