Az általunk készített és forgalmazott akváriumok árait egyedileg alakítjuk ki. Az árakat maghatározza a mindenkori EUR-USD-Forint árfolyam, valamint az akvárium mérete, a beépített technikai eszközök mennyisége, a kövek, telepített élőlények összetétele. Mindegyik szettnél lehetőség van az OptiWhite üvegből történő akvárium gyártásra, igény esetén külön kérje az erre vonatkozó árajánlatot. Az akvárium szettek méretét a megrendelő igényeihez szabjuk, a beépített technikai eszközök, élőlények összetétele szabadon variálható, figyelembe véve az optimális működés alapfeltételeit. Segítségnek előkalkulációkat készítettünk különböző méretű, típusú akváriumokra.

Klikkeljen a képekre és nézze meg mit tartalmaz egy általunk összeállított tengeri akvárium szett!

Nano akváriumok:

triton light nano tengeri akvárium szett
nano tengeri akvárium szett

Triton Aquaristic Profi szettjei:

triton littleprofi tengeri akvárium szett
triton bigprofi tengeri akvárium szett
triton megaprofi tengeri akvárium szett

A Triton Light, a Tirton LightProfi Plus, a Triton LittleProfi,  a Triton BIGProfi, Triton MegaProfi szettek árai tájékoztató jellegűek, a mindenkori árakról elérhetőségeinken kérjen aktuális információt. A beépített berendézes bármikor a megrendelő kérése szerint variálható, más eszközre cserélhető. Kérésére, díjazás ellenében az Aqua Medic Cubicus és a Triton Light szettet beüzemeljük, beállítjuk. Alapvető kezelési, karbantartási ismeretekkel ellátjuk a “gazdát”, vagy megegyezés szerint karbantartást vállalunk eseti vagy állandó jelleggel. A Triton Profi akvárium szettek beüzemelési, beállítási díját az ár tartalmazza. Karbantartási lehetőségek keretében vállaljuk az akváriumok felügyeletét, felülvizsgálatát. 24 órás telefonos elérhetőséget, segítség nyújtást biztosítunk partnereinknek. Az akvárium fenntartásához szükség van bizonyos felszerelésekre a mindennapi működéshez, állatok etetéséhez hal- és korall eleség elengedhetetlen. Az akvárium működéséhez szükséges felszereléseket megtalálja a Triton Start, Triton Advanced és a Triton Genius csomagjainkban.

triton start csomag
triton advanced csomag
triton genius csomag
Ozmózis szűrő

Triton Aquaristic TutiOzmo vízelőkészítő berendezése: A megfelelő akváriumvíz elkészítéséhez szükség van egy profi vízelőkészítő rendszerre. Az általunk épített TutiOzmo berendezés patron összeállítását a megrendelőnél folyó csapvíz minőségéhez igazítjuk. A folyó víz összetétele meghatározza a berendezésben használatos patronok típusát, darabszámát. A TutiOzmo-t egy táblára építjük, mely lehetővé teszi, hogy könnyen felszerelhető legyen, egyszerűvé teszi a patronok, töltetek cseréjét.

Az eredményes akvarisztikához szükséges összes felszerelés, alapanyag, kellék, kiegészítő, társaságunk kínálatában megtalálható. Ha az akvárium szettek bármelyikének összetevője elfogyott, vagy fogyóban van jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén. Pár napon belül postai utánvéttel eljuttatjuk Önhöz, hogy ne kelljen fáradnia. Amennyiben speciális termékre van szüksége és nem tudja beszerezni keressen minket. Magyaroszági és külföldi partnerhálózatunkon keresztül minden akvarisztikai termék napokon belül rendelkezésre áll. Már megtalálható az Ozmózis készülékek bekötéséhez, átalakításához, membrán és patroncseréhez szükséges anyagok közül néhány a Triton TutiOzmo oldalon.