tengeri akvárum adalék, fauna marin

fauna marin ultra seafan

seafan plankton eleség

Természetes tengeri élelmiszer részecskéket, specifikus fehérjéket tartalmaz. Ez siker titka a színes korall növekedésnek és nem fotoszintetizáló korallok tartásának. Ultra Seafan-al lehet a zooxanthellak számát növelni korallokon, és szaporodásukat serkenteni. Az élelmiszer részecskék pontosan a korallok igényeihez igazítottak és könnyen felszívódnak.

A fehérjék, természetes plankton valamint speciális enzimek és hordozók alkotják az optimális részecskéket, melyeket közvetlenül feldolgozhatnak a korallok anélkül, hogy további vízszennyezés történne. Ultra Seafan-t a többi korall is szívesen fogyasztja. Az apró halak, csigák is eszegetik a fel nem használt részecskéket.

Adagolás:
Ultra Seafan kell adagolni az akváriumba, többször, kis adagokban. Az optimális hatás eléréséhez használható az Ultra Min S és Ultra Organic.

Összetétel:
Fehérje 75%, 12% szénhidrátok, zsírok 8% tengeri planktont, a tengeri fehérjék, lipidek, omega-III zsírsav, tengeri olajok, Aminosav mix, vitamin, Antioxidáns.

Termék gyermekektől távol tartandó. Csak tengeri akváriumban használható. Nem szabad belélegezni, ne nyelje le. Kerülje a bőrrel és a szemmel való érintkezést.

Nem fejlődnek a korallok? Etesse meg őket az Ultra Seafan-al.

ultra min s
fauna marin ultra min f