GHL Powerbar, vezérelhető 240V aljzat

Plug and play!

A powerbart a GHL elektromos fogyasztók kapcsolásához fejlesztette ki, mint fűtés, hűtés, mágnesszelep CO 2, vagy flow (stream) szivattyúk. A  kimondottan akvarisztikai céllal kifejlesztett és az ebből eredő magas biztonsági követelményeknek megfelelően a legmagasabb biztonsági és minőségi elvárásoknak maximálisan megfelel. Az aljzatok külön-külön kapcsolhatók, és külön-külön biztosítékkal ellátottak. Ennek az az előnye, hogy a hiba az eszközben nem okoz kárt, valamennyi fogyasztó feszültségmentes lesz. A masszív alumíniumból gyártott ház magas minőségű műanyag záróelemekkel ellátott. Fel lehet szerelni a helytakarékosan az oldal a falra, vagy az akvárium szekrénybe.

Az adott ProfiLux számítógéptől függően, lehet vezetni akár 24 aljzatot. ProfiLux 3 számítógép vezérelheti akár 64 kapcsolható aljzatot vagy akár 32 szabályozható aljzatot, szabadon programozható a funkciók szerint. Az integrált LED-ek jelzik az aktuális állapotot az egyes aljzatokon.

STDL4-4

Powerbar 6D

Powerbar 6D PAB

  • A 4-utas elosztót STDL4-4 kapcsolhatók különböző elektromos fogyasztók, mint a fűtőelem, mágnesszelep vagy hűtés. Az idom külön kapcsolható, és külön-külön is biztosítékkal ellátott (kivéve STDL-USA).
  • A digitális PowerBar Powerbar 6D saját mikroprocesszorral és buszrendszer allátott (maximum 4 Powerbar6D kaszkádolhatóak). A mikroprocesszoros vezérlő további biztonsági elemeket kínál.
  • A digitális 6-utas elosztót Powerbar6D PAB van, kizárólag a ProfiLux 3 / 3.1 A / N / T (ex) Számítógépekhez alkalmas. Mikroprocesszor vezérelt és szabályzott. A mikroprocesszoros vezérlő további biztonsági elemeket kínál.

Powerbar 5.1

Powerbar 2Dim

Powerhub 6D PAB

  • Az új Powerbar 5.1 biztosít 5 kapcsolható aljzatot, amelyik elem működik LED jelzi. Nagy teherbírású relét kritikusan magas terhelésre építették be, a tápegységek vagy előtétek bekapcsolási árama akár 160 ampert 20 ms lehetséges. Attól függően, hogy milyen ország verzióját használja.  ProfiLux Aquatic Bus biztonságos és megbízható kommunikációt hoz létre a ProfiLux computerrel. A beépített túlfeszültség-védelem, világító kapcsolóval és biztosítékkal ellátott, és LED kijelzők egészítik ki a csomagot.
  • A szabályozható elosztóba Powerbar 2Dim csatlakozik két 1-10V ProfiLux interfész amely változtatja a kimeneti feszültséget a fázis szabályozás szempontjából. Ez csak akkor csatlakozik az eszközökhöz, amelyek szabályozható fázisúak, például bizonyos elektromos motorok, izzók, szabályozható elektronikus transzformátorok és speciális elektronikus előtétek (pl Mark 10 ®  Powerline Philips ® ). A nem a  megfelelő eszközt csatlakoztatjuk az aljzathoz, tönke is tehetjük, és az 1-10V egységet!
  • Kérjük, pontosítsa a világítás alkalmasságát a berendezés használata előtt. Dimmelhető lámpákhoz ajánlott.
  • A digitális kapcsoló modul powerhub-6D-PAB ProfiLux 3 / 3.1 A / N / T (ex) kifejezetten a profi felhasználóknak lett fejlesztve,  elsősorban  szekrényben történő használatra tervezték . Külön kapcsolható 6 csatorna, amelyek aktiválhatóak ProfiLux Aquatic Bus (PAB) a ProfiLux 3 / 3.1 A / N / T (Ex) kersztül. A digitális kapcsoló modul powerhub-6D-PAB lehetővé teszi akár 6 áramkör önálló működését, mind a 6 csatorna  egymástól elszigetelt és kapcsolóható 10 A / 240 VAC. Az eszközt úgy tervezték, DIN sínre szerelhető (90-240 V, 50/60 Hz).

A Profilux computer bővítőkártyákkal lehetővé teszi további aljzatok, 1-10V interfészek, mérőkártyák integrálását. A computerünket elláthatjuk többféle szondával, mely többféle vízparaméter egyidejű mérését teszi lehetővé. Az alap computer képes vezérelni a csatlakoztatott powerbart, szabályozni a dimmelhető világító testet.