tengeri akvárum adalék, fauna marin

fauna marin teljes körűen biztosítja a tengeri akvárium lakóinak az  ellátását

A német Fauna Marin cég teljes körű lefedettséget biztosít a komplex tengeri akvárium fenntartáshoz. Kínálatukban megtalálható minden olyan vegyszer, adalékanyag, teszt amely a tengeri akvárium legmegfelelőbb üzemeltetéséhez szükséges. Megtaláljuk halak,-korallok táplálásához szükséges anyagokat is. A termékek minősége-, megjelenése-, megbízhatósága kiváló. Európai piacon kimagasló helyet foglalnak el a tengeri akvarisztika területén.

Az általunk készített akváriumoknál Balling módszerrel tartjuk fenn a rendszert, ehhez elsősorban a Triton-Aquarisctic additives TA-a anyagokat, kiegészítésnek a Fauna Marin nyomelemeit használjuk.

Sok esetben a megrendelőinknek a komplex tesztcsomagot szoktuk figyelmébe ajánlani, mellyel sokféle tengeri akvarisztikában lényeges tesztet el lehet végezni házilag. A német labor lehetőséget biztosít a minták beküldésére. A saját profi laborjukban mindenre kiterjedően többféle vizsgálati módszerrel analizálják a mintákat. Az akvárium tulajdonosa felvilágosítást nyerhet a vízparaméterekről, lehetővé téve számára a megfelelő beavatkozást.

Halak, korallok táplálásához száraz granulátum, lemezes és por alakú eleséget fejlesztettek ki. Melyek fő, de inkább kiegészítő eleségként szolgálhatnak a fagyasztott eleségek mellett. Az összes akvárium lakó igényeinek megfelelően alakították ki az eleségek összetevőit.