különleges, egyedi ajándék

MERT MINDENKINEK LEHET EGY SAJÁT TENGERE!

Egy igazán különleges ajándékozási lehetőség Önnek.

Tegye különlegessé az ünnepeket!

Lepje meg kedvesét, barátját, rokonát egy csodálatos akváriummal, vagy járuljon hozzá álmai megvalósításához.

A kupon a Triton-Aquaristic által gyártott, forgalmazott komplett akváriumok, technikai eszközök vásárlására használható fel.

Az akváriumok építésével és fenntartásával az emberek újratanulhatják a bonyolult kapcsolatot a különböző életformák,a növények, halak, mikroorganizmusok és saját maguk között. A gazdagság és szépség, a kiegyensúlyozottság és a harmónia eredménye. Az akvarisztika a legjobb út ennek az igazságnak a megismeréséhez.“ – Takashi Amano.

Az utalvány megvásárlásával lehetőséget teremthet, hogy a megajándékozott elinduljon az igazság megismerésének útján.

A Triton-Aquaristic által kibocsátott ajándék utalvány kizárólag nyomdai úton létező, ellenőrző kóddal ellátott (melyet e-mailben küldünk meg) termék. Az ajándék utalvány beváltásához szükséges kód csak egyszer használható fel, egy alkalommal. Önmagában kedvezmény igénybevételére nem jogosít, nem számviteli bizonylat.  Az ajándékutalvány kizárólag a Triton-Aquaristic-től történő megrendelt termékek, szolgáltatások igénybevételekor használható fel.

Ajándékutalvány beváltása

Az ajándékutalvány összege felhasználáskor a vásárlás során végösszegéből levonásra kerül, éppúgy, mintha készpénzzel fizetné ki azt. Az ajándékutalvány összegéből visszaadni nem áll módunkban, tehát amennyiben a megrendelt áruk szállítási költséggel növelt összértékénél nagyobb összegű utalványt vált be, a fennmaradó különbözet elvész.

Az ajándékutalvány megrendelésről a számlát postai úton juttatjuk el a megrendelő címére, illetve, amennyiben külön megadásra került, a számlázási címre.

Az ajándékutalvány beváltására a kedvezményezett jogosult, átruházásra nincs szükség.

Ajándékutalvány érvényességi ideje

Az ajándékutalvány a vásárlást követő 1 évig érvényes. A lejárat után újra aktiválni és elfogadni sajnos nem áll módunkban.

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.

Az ajándékutalvány összege általános forgalmi adót nem tartalmaz, áfa körön kívüli termék.

Megrendelés

Figyelmeztetés

Tisztelt Megrendelő!

A  * -al jelzett sorok kitöltése kötelező.