Édesvízi akvarisztikában is csodálatos akváriumokat lehet készíteni. Mint Mindenki, én is gyermekkoromban először édesvízi akváriumot készítettem. Tengeri akváriumoknak akkoriban még hírét sem lehetett hallani. Édesvízi akváriumok nagyban eltérnek a tengertől, márcsak azért is, mert a tengeri akváriumban sós víz van. Az édesvízi akváriumokban nagyon sokféle növény is megtalálható a halakon, rákokon, csigákon kívül.

A technikai kivitelezéshez nem elengedhetetlen a jól és hatékonyan működő szűrő alkalmazása. A víz fűtéséről is gondoskodni kell. A világítás is nagyon fontos, a növények igényeihez megfelelő spectrumban világító lámpát kell használni. Édesvízi akváriumhoz is széles választék áll rendelkezésre a hagyományos fénycsöves világítástól egészen a legmodernebb LED világításig.

Az akváriumokat a megrendelő igényei szerint el tudjuk készíteni a hagyományos (Float) üvegből és a speciális OptiWhite üvegből is.

Akvárium készítésére vonatkozó ajánlatunkat itt találja.

Lehetőség van a természethez közeli hátterek, növények betelepítésére, melyek beszerzésében, beépítésében segítséget nyújtunk.

A világítás, fűtés vezérléséhez,  egyéb vegyszerek adagolásához, vízértékek méréséhez édesvízi akvarisztikában is professzionálisan alkalmazhatók a GHL akvárium computer, adagoló pumpák. A számítógép alkalmazásának köszönhetően nagyon stabilan tarthatóak a vízértékek, szimulálható a napfelkelte, napnyugta. A szimulációval a halainknak a természetes élőhelyükön megtalálható viszonyokat szimulálni tudjuk.

Társaságunk vállalja professzionális édesvízi akvárium kivitelezését, karbantartását is.

Galériánkban ízelítőt találhat néhány szép akváriumról.