ATI PowerCone hableválasztó könnyen kezelhető, megbízható, kiváló minőségű termék.

Az új ATI PowerCone egyesíti egy sor új technológiát, és ez egy páratlan hatékonysághoz és teljesítmény eléréséhez vezetett.

Az ATI PowerCone előnyei:

  • Kúpos kialakítás:   Az új kúp alakú testű PowerCone biztosítja a simább hab tömörítés az emelkedő habot.
  • Nagyon hatékony  hableválasztó (skimmer): Az új generációs szivattyúk lehetővé teszi jelentős légszállítás növekedését és az alacsonyabb energiafogyasztást.
  • Új felépítés: Az egész teste a PowerCone-nak tele van finom gyöngyözött lég buborékokkal, maximálisan kihasználva a reakció téret. A 100% buborék-mentes víz lép ki a testből, ezt biztosítja a különösen nagy keresztmetszetű az alsó tér, ami feltűnően nagy méretű a PowerCone esetén.
  • Csendes működés:   A testtől függetlenített  szivattyú a működési zajt minimálisra csökkenti. A hangtompítót is megakadályozza a kellemetlen szívó zajokat.
  • Egyszerű működtetés: A víz szint a PowerConeban könnyen állítható és pontosan beállítható a kilépő víz mennyisége. Ezzel folyamatos alkalmazkodását tesz lehetővé annak függvényében, hogy nedves vagy szárazabb habot szeretnék kialakítani.
  • Állítható kifolyó:   A kilépő vizet akár a jobb vagy bal oldalon is ki tudjuk vezetni a  PowerCone testből. Az áramlási irányt is szabadon megválaszthajuk.
  • Könnyű tisztítás: A habtartály könnyen eltávolítható, tisztítása is nagyon egyszerű. Nincsenek zavaró elemek melyek megnehezíthetik a karbantartást.
  • Feldolgozás: A modern gyártási módszerek (CNC gyártás és fröccsöntő részek) a PowerCone teljes egészében kiváló minőségű anyagokból készült.
  • Verhetetlen ár / teljesítmény arány

Az új szivattyú technológia az ATI PowerCone hableválasztónál:

Az ATI PowerCone hableválasztónál alkalmazott pumpa kifejezetten diszpergátor pumpának lett kifejlesztve, amely gyökeresen eltér a többi piacon lévő terméktől. ATI  PowerCone 250 légszállítása több  mint 2700 l / h levegő, mindösszesen 35 watt fogyasztása ennél a teljesítménynél, a csökkenthető is a teljesítmény szabályzással.

Az új technológiák


1. Enkamat hálós illetve tűs kerék helyett: 3D

Egyik legfontosabb újítás a 3D rács kerék. A térhálós szerkezetű, a rácsos kerék ugyanolyan stabil, mint a technika állása tűt kerekek. Ugyanakkor a 3D sajátos térbeli rácsos szerkezetű, összesen sokkal nagyobb felületű ezzel még magasabb teljesítményt ér el, mint tűkerekes vagy, más hasonló azonos méretű kerekes pumpa.

* A mi új grid kerék Azt kérték a német használati minta DE 20 2010 003 425, amely nyugalmas claimsoft kiemelt nemzetközi szabadalmi bejelentés alatt PCT. A rács kerék készült tartós anyagból készült poliamid és ezért különösen alkalmas a folyamatos használatra. A sajátos térszerkezete a aknarács kerék ellentétben van a fonalat kerék már nem véletlen, de számított, hogy a legközelebbi 0,01 mm-es pontossággal. Az optimális szerkezet már több mint 100 vizsgálatokban folyamatosan javítani és fejleszteni. A végeredmény ennek rács kerék ma a leghatékonyabb Dispergatorrad képviseli, amit tudunk, és felülmúlja a korábbi menet Wheels jelentősen a teljesítmény és a tartósság.

2. Jobb levegő befecskendező fúvóka

Elvileg szinte minden Diszpergátor pumpa közepén vannak a fúvókák egy lyukon szívja be a vizet és a szélén szívja be a levegőt. Ez az elv széles körben elterjedt. A cél minden Venturi-t befogadó szivattyúnál, hogy egy különösen gazdag, finom gyöngyös, homogén levegő / víz keverék alakuljon ki. Az előzőleg fejlesztett fúvóka-kialakítás ehhez kevés, ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy különösen gazdag levegő / víz keveréket. Gyakran sokkal több víz szívódik be mint levegő és csak a legritkább esetben alakul ki levegő / víz 1: 1 aránya. Annak érdekében, hogy létre hozzunk egy gazdagabb levegő-víz keveréket kellett egy  új technológia. Egy központi lyuk a víz szívó csonkon keresztül szívja a levegőt. Mivel a központban van a legnagyobb vákuum. Még ez az egyszerű átalakítása ahhoz vezetett, hogy jelentős nőtt a beszívott levegő menyisége. A széleken a vizet is beszívja. Azt eredményt lehetne elérni ezzel, hogy fokozza a levegő menyiségét teljesítmény javítása mellett nő a levegő-víz aránya. A skimmers szivattyú a PowerCone-ban előállíthatja  a levegő / víz  1,5: 1 arányát,  igazi hab generátorrá alakulva.

3. Optimalizált szivattyúház

Másik fontos részlet, ami magyarázza ezt a hatalmas teljesítmény növekedést az az, hogy a szivattyúházat is  speciálisan alakították ki. Korábban gyakran alkalmaztak olyan szivattyúkat, amelyeket eredetileg víz szállítására használtak. A fejlesztést előmozdította, hogy  a levegő / víz keverék arányának növekedése fontos volt, nagyobb ház kellett a nagy mennyiségű levegő beviteléhez. Emiatt, egy új szivattyúházat építettek, ami ideálisa ahhoz, hogy a folyadék mechanika tulajdonságait figyelembe véve a levegő / víz keverékének aránya megfelelő legyen.

Az új PowerCone egyesíti a modern, innovatív technológiát ezzel hatékony hableválasztót alakítva ki.

Az ATI PowerCone hableválasztó venturija egyedi formát képvisel. Tökéletes levegő / víz arányt lehet előállítani.

Az ATI PowerCone hableválasztó motorja különálló, ezzel csökkentve a test rezgését.

PowerCone típusválaszték:

ATI PowerCone 200i S

Ár: 145 000 Ft-tól (aktuális árakról elérhetőségeinken érdeklődjön)

ATI PowerCone 250i S

Ár: 175 000 Ft-tól (aktuális árakról elérhetőségeinken érdeklődjön)

Az ATI Powercone hableválasztót megtalálja a Triton BigProfi és TritonMegaProfi szettekben.

További ATI termékeket találhat kapcsolódó oldalainkon, nézzen bele blogunkba.

ATI_powermodule_tengeri-akvarium-vilagitasa-ATI-T5-Powermodule
tengeri-akvarium-vilagitas-ATI-T5-LED-Hybrid

Ajánlatok kérek az aktuális árakról!